Κοντά μας η Κλεοπάτρα Κετσελίδη

Η διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση είναι οι δύο παράγοντες που καθορίζουν την εξέλιξη ενός αθλητή. Στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου δεν θέλουμε μόνο να έχουμε γυμνασμένες αθλήτριες, θέλουμε κυρίως να έχουμε υγιείς ανθρώπους.

Γι’ αυτό επιλέξαμε να συνεργαστεί μαζί μας, η Κλεοπάτρα Κετσελίδη, διαιτολόγος – διατροφολόγος. Η κα. Κετσελίδη αναλαμβάνει υπεύθυνη διατροφής των τμημάτων του συλλόγου μας.

Ποια είναι η Κλεοπάτρα Κετσελίδη:
Η Κλεοπάτρα Κετσελίδη είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος αριστούχος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Έχει πραγματοποιήσει ερευνητική εργασία στα πλαίσια της Διπλωματικής της με τίτλο «Η επίδραση της υποθερμιδικής διατροφής, με αυξημένη πρόσληψη πρωτεΐνης μέσω συμπληρώματος πρωτεΐνης, στη σύσταση σώματος νεαρών νορμοβαρών και υπέρβαρων ατόμων».

Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο διαιτολογικό γραφείο του Δημήτρη Γρηγοράκη, στο Κολωνάκι. Συνεργάζεται με αθλητικές ομάδες καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αρθρογραφεί σε διατροφολογικά και αθλητικά περιοδικά και site, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια και ομιλίες σχετικά με την παιδική και αθλητική διατροφή.