Έκοψε την πίτα της η ΑΠΟ Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΑΠΟ Δάφνης Αγίου Δημητρίου. Στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου, βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι του συλλόγου αλλά και της τοπικής κοινωνίας, αποδεικνύοντας τη στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αναστάσιος Σοφιανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Σπήλιος Διαβολίτσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Χριστοδουλής, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Π. Υπεύθυνος Αθλητισμού Ιωάννης Μαθάς, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη Θεοφάνης Οικονομάκος και ο τ. Περιφερειακός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος εκπροσωπώντας την Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής του Γιάννη Σγουρού.

Παρευρέθηκαν ακόμα μέλη Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων του Δήμου μας και μέλη Διοικήσεων Εθνικοτοπικών & Αθλητικών Συλλόγων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Κελέσης, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο απεύθυνε  χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε το πλάνο δράσης του Συλλόγου, κάνοντας παράλληλα έναν σύντομο απολογισμό του έργου και των καινοτομιών, που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο τετράμηνο.

Στη συνέχεια η πρώην αθλήτρια και νυν διατροφολόγος και συνεργάτης του Ομίλου Κλεοπάτρα Κετσελίδη, έκανε ολιγόλεπτη παρουσίαση διατροφολογικών οδηγιών για τους αθλητές και τους γονείς.

Ακολούθησε, η απονομή τιμητικής πλακέτας, στον πρωταθλητή ζωής Γενικό Γραμματέα του Ομίλου, Χρήστο Τσούρη για την πολυετή και αμέριστη προσφορά του προς τον σύλλογο από τον Αρχιμανδρίτη Αρτέμιο φίλο της ΑΠΟ Δάφνης Αγίου Δημητρίου και τον έφορο του συλλόγου Κωνσταντίνο Μηλιώνη.

Απονεμήθηκε επίσης τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο στην έφορο Δώρα Νιάρχου για την προσφορά της στον Όμιλο και δόθηκαν τιμητικοί θυρεοί από τον προπονητή Κωνσταντίνο Παπαθανασίου, στις αθλήτριες του γυναικείου Τμήματος Δήμητρα Παναγιωτοπούλου και Φωτεινή Αρβανίτη, για την προσφορά τους, καθώς επίσης βραβεύτηκαν από την προπονήτρια Σίσσυ Ξένου οι μικρές αθλήτριες Ελένη Δαβρή και Ιωάννα Παπακαμμένου, οι οποίες συμμετέχουν και διαπρέπουν στα κλιμάκια της Ένωσης.

Ο Αρχιμανδρίτης Αρτέμιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του ομίλου και ο πρόεδρος προχώρησε στην κοπή δίνοντας τα κομμάτια στους επισήμους, οι οποίοι απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και ευχές για το νέο έτος, στους τέσσερις προπονητές και στους υπευθύνους των τμημάτων.

Ακολούθησε η ομιλία της εκπροσώπου από τα σύγχρονα φροντιστήρια SO EASY WINNET και ενημέρωσε τους γονείς για τα σπουδαία προγράμματα που θα πρόσφεραν στην κλήρωση για όλα τα τμήματα του ομίλου μας.

Τμήμα Κορασίδων 2: Πανοπούλου Ελένη ένα πρόγραμμα Πιστοποιήσεις ECDL Σε Όλες τις Ενότητες από τα σύγχρονα φροντιστήρια SO EASY WINNET Αγίου Δημητρίου 286Α & Πυθαγόρα, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙKH.

Στη συνέχεια έγινε κλήρωση ανά τμήμα, για τις παρευρισκόμενες αθλήτριες με χρήσιμα και πλούσια δώρα με νικήτριες τις:

Τμήμα Γυναικών: Μυρίλλα Έφη ένα σετ γυαλιά ηλίου Uvex προσφορά από την εταιρεία SPOSA SPORT GROUP Λεωφόρος Βουλιαγμένης 43, Γλυφάδα, Αθήνα.

Τμήμα Νεανίδων: Κασκούτη Κατερίνα ένα πρόγραμμα Πιστοποιήσεις ECDL Σε Όλες τις Ενότητες από τα σύγχρονα φροντιστήρια SO EASY WINNET Αγίου Δημητρίου 286Α & Πυθαγόρα, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙKH.

Τμήμα Κορασίδων 1: Θάνου Ελένη ένα δώρο από τα καταστήματα Shopping House, Θεομήτορος 41, Άλιμος.

Τμήμα Κορασίδων 3: Ράλλιου Ειρήνη Ελένη ένα δώρο από τα καταστήματα Shopping House, Θεομήτορος 41, Άλιμος.

Τμήμα Παγκορασίδων 1: Αναστασία Καπράλου, μία τσάντα ΝΙΚΕ

Τμήμα Παγκορασίδων 2: Κουνάδη Μαρκέλα ένα πρόγραμμα ξένης γλώσσας από τα σύγχρονα φροντιστήρια SO EASY WINNET Αγίου Δημητρίου 286Α & Πυθαγόρα, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙKH.

Τμήμα Παγκορασίδων 3: Γκούντα Σοφία ένα πρόγραμμα ξένης γλώσσας από τα σύγχρονα φροντιστήρια SO EASY WINNET Αγίου Δημητρίου 286Α & Πυθαγόρα, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙKH.

Τμήμα Μίνι: Αντωνάτου, Kατσαρού και Δοξαστάκη από μία μπάλα προσφορά από την εταιρεία SPOSA SPORT GROUP Λεωφόρος Βουλιαγμένης 43, Γλυφάδα.

Επίσης έγινε κλήρωση για ένα δώρο στους γονείς αθλητριών των υποδομών του συλλόγου με νικήτρια την κα Νίκη Κουλτούκη, ένα πρόγραμμα πιστοποιήσεις ECDL σε όλες τις ενότητες, από τα σύγχρονα φροντιστήρια SO EASY WINNET (Αγίου Δημητρίου 286Α & Πυθαγόρα, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙKH).

Μετά το πέρας της εκδήλωσης γευτήκαμε τα πλούσια εδέσματα του μπουφέ, ευγενή προσφορά των παρακάτω καταστημάτων και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ:

Οι Βασιλόπιτες και τα σάντουιτς από το Αρτο – Ζαχαροπλαστείο «Μαργαρίτα» (Κορυτσάς 27 στον Άγιο Δημήτριο).

Τα σαντουϊτσάκια και τα τυροπιτάκια από το Ζαχαροπλαστείο – Καφέ του χορηγού μας «Bake» Mυρτιδιωτίσσης 1 στον Άλιμο.

Τα γλυκά από το Ζαχαροπλαστείο «Κεντρί στη Γεύση» Λ. Ιωνίας 91 στον Άλιμο.

Τα αναψυκτικά και οι χυμοί από το Super Market Σκλαβενίτης.