3η ημέρα Τουρνουά Γυμνασίων (pics)

Το όμορφο τριήμερο αθλητικό ταξίδι σήμερα έφτασε στο τέλος του. Ο ημιτελικός και ο τελικός του τουρνουά Γυμνασίων αποτέλεσε την κορύφωση της προσπάθειας μας, να φέρουμε κοντά στο άθλημα του βόλεϊ νέους και νέες, καθώς επίσης να δείξουμε ότι ο αθλητισμός ενώνει και η συνεργασία των μικρών αθλητών θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και ορόσημο συνύπαρξης για όλους μας.

Όσα ζήσαμε αυτό το τριήμερο δεν περιγράφονται με λέξεις, και ίσως οι εικόνες να είναι πολύ φτωχές για να σκιαγραφήσουν την πραγματικότητα. Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε περίπου 80 παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων του Δήμου μας και του Δήμου Αλίμου, τα οποία με τη ζωντάνια, το χαμόγελο και το ταλέντο τους μας εξέπληξαν ευχάριστα, γεμίζοντας μας με ικανοποίηση και δίνοντας παράλληλα το έναυσμα να υλοποιήσουμε και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες των Γυμνασίων που πήραν μέρος εκπροσώπησαν τα σχολεία τους επάξια δείχνοντας εξαιρετικη αθλητική νοοτροπία. Οι ομάδες πλαισιώθηκαν από αθλήτριες – συμμαθήτριες που παίζουν σε διαφορετικούς αθλητικούς συλλόγους και συνεργάστηκαν άψογα, για να μπορούν να προσφέρουν τα έπαθλα στα σχολεία τους και τους ευχαριστούμε παρά πολύ γι’ αυτό.

Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη Δήμαρχο του Δήμου μας Μαρία Ανδρούτσου, που παρόλο τον φόρτο εργασίας της ήρθε να μας τιμήσει με την παρουσία της συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Κωνσταντίνο Χριστοδουλή και τον Αντιπρόεδρο Ιωάννη Μαθά.

Το ζεστό της χαμόγελο και η θετική της ενέργεια έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους μας.
Την τρίτη ημέρα του τουρνουά πραγματοποιήθηκε ημιτελικός μεταξύ των ομάδων:
2ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου – 3ο Γυμνάσιο Αγ. Δημητρίου & 5ο Γυμν. Αλίμου με νικήτρια την πρώτη ομάδα με 3-1 σετ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο τελικός μεταξύ των ομάδων:
6ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου – 3ο Γυμνάσιο Αλίμου με νικήτρια και πρωταθλήτρια την πρώτη ομάδα με 3-1 σετ.

Οι δύο αγώνες με τις συνεχής εναλλαγές του σκορ, τις φάσεις διαρκείας και το βόλεϊ υψηλού επιπέδου για την ηλικία των αθλητριών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και «αποζημίωσαν» τους θεατές για την παρουσία τους.

Ακολούθησε οι απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλες τις αθλήτριες από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Κωνσταντίνο Χριστοδουλή και τον Αντιπρόεδρο Ιωάννη Μαθά.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Αθλητικού – Πολιτιστικού μας Ομίλου Πέτρος Κελέσης, έδωσε ως έπαθλα τις μπάλες βόλεϊ Molten με σκοπό να ενισχύσει ο Σύλλογος μας, λόγω της έλλειψης αθλητικού υλικού τις ομάδες των σχολείων που έλαβαν μέρος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χορηγό του Τουρνουά So Easy για τα μπλουζάκια, στην εταιρία Χήτος ΑΒΕΕ για τα εμφιαλωμένα νερά Ζαγόρι και την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α.) για τους χυμούς.

Ευχαριστούμε τις προπονήτριες μας για την άψογη καθοδήγηση, τις αθλήτριες μας που συμμετείχαν ως βοηθοί και στη γραμματεία, καθώς επίσης τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, τα αγοράκια και κοριτσάκια που συμμετείχαν, τους γυμναστές όλων των σχολείων για τη συνεργασία και τους γονείς για την παρουσία τους.

Δίνουμε ραντεβού στο Καλοκαιρινό Camp για να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές.