Οι Κορασίδες 3 στην τελική φάση των 8!

Μεγάλη επιτυχία των Κ18 Ε.Σ 3 που παρόλο την ήττα τους πέρασαν στους 8!!!
Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας των Κ3 γνώρισε την πρώτη της ήττα από την ομάδα του ΑΟ Νέοι Βύρωνος με 3-0 σετ.
Τα κορίτσια μας ήταν εκτός ρυθμού σε όλο το παιχνίδι και δεν κατάφεραν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρόλα αυτά η επιτυχία τους είναι μεγάλη γιατί περάσανε σαν δεύτερες στους 8 για την β’ φάση Πανελλήνιου Πρωταθληματος Κοριτσιών Κ18 εκτός Συναγωνισμού 3.

Η κλήρωση για την Β΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18 εκτός Συναγωνισμού 2 και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18 εκτός Συναγωνισμού 3 αγωνιστικής περιόδου 2021-22 θα γίνει την Τρίτη 16/11/2021 και ώρα 10.00΄ στα γραφεία της Ένωσης. Η έναρξη αγώνων θα γίνει στις 27-28/11/21. Πολλά συγχαρητήρια για αυτήν την μεγάλη επιτυχία στις αθλήτριες μας και στην προπονήτρια τους @sissixenou καθώς και σε όλο το προπονητικό team!!

Μετά τον αγώνα ο Πρόεδρος της ομάδας κος Πέτρος Κελέσης  παρέθεσε γεύμα στα κορίτσια για να γιορτάσουμε την επιτυχία τους στο κατάστημα του συνεργάτη και χορηγού μας “Πίττα Βόσπορος”.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα της α’ φάσης  της ομάδας μας που μέχρι και τον τελευταίο αγώνα της δεν είχε χάσει ούτε ένα σετ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α’ ΦΑΣΗΣ Κ18 Ε.Σ.3