ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε για το νέο υγειονομικο πρωτόκολλο των θεατών σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α., του ΕΟΔΥ και της FIVB, ώστε να μπορείτε να εισέλθετε στις αθλητικες εγκαταστασεις και να παρακολουθήσετε τους αγώνες των τμημάτων μας.
ΘΕΑΤΕΣ
12.1. Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (το πιστοποιητικό εμβολιασμού ισχύει μετά το πέρας 14 ημερών), ή με πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση)
Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% του μέγιστου
επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 15 ετών.
12.2. Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.
12.3. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
12.4. Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests, με ταυτόχρονη ταυτοπροσωπία κάθε θεατή.
12.5. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.
Ενημερώνουμε ότι ο έλεγχος θα πραγματοποιείτε στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου μιση ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας και με την έναρξη του αγώνα η πόρτα του γηπέδου θα κλείνει.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ