Ο Αγιασμός του συλλόγου μας

Με την ευχή να έχουμε όλοι μια καλή και κυρίως με υγεία χρονιά, πραγματοποιήθηκε χθες ο αγιασμός των τμημάτων του ομίλου μας, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Αρτέμιου Πολίτη, με την παρουσία αθλητριών, γονέων, της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο Πέτρο Κελέση και φίλων του συλλόγου, στο Αμφιθέατρο του Ειδικού Σχολείου (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αγίου Δημητρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο προπονητής Βόλεϊ του Γ.Σ. Ηλιούπολης Γιάννης Παγανέλης, με θητεία σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, η προπονήτρια βόλεϊ Πόλα Κίτσου και κορυφαία αθλήτρια Beach Volley, καθώς επίσης και ο Γενικός Γραμματέας του ΓΣΗ Παναγιώτης Κριτσιμάς.

Παρόντες ήταν ακόμα ο Δημοτικός Σύμβουλος & Επικεφαλής της παράταξης Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη Φάνης Οικονομάκος και η Πολιτευτής Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής, Κατερίνα Βαλαβάνη.

Μετά το τέλος του αγιασμού έγινε η παρουσίαση της νέας εμφάνισης για τα τμήματα νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Κελέσης ανέλυσε το πλάνο λειτουργίας καθώς επίσης και τις καινοτομίες που θα εισάγει για τη νέα σεζόν.