Ξεκίνημα με μάθημα ζωής

Στο αμφιθέατρο του ΕΕΕΕΚ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ο αγιασμός του ΑΠΟ Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η δήμαρχος κα Μαρία Ανδρούτσου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Σούλης Σοφιανόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Αναστάσιος Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Κρόνος Δημήτριος Σκουλίκας, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Φάνης Οικονομάκος και ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ Ιωάννης Μαθάς.

Ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο μας αποτέλεσε η παρουσία του Παραολυμπιονίκη Ιωάννη Σεβδικαλή, του γνωστού Αθλητικογράφου της ΕΡΤ, Βαγγέλη Ιωάννου, του εκπροσώπου της εταιρίας ΝΟΜΟS Χρήστου Μαργέλη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πέτρος Κελέσης, έκανε σύντομο απολογισμό της προηγούμενης αθλητικής χρονιάς και αναφέρθηκε στα νεοϊδρυθέντα τμήματα του Ομίλου το Baby Volley, το τμήμα Αγοριών, το τμήμα ΕνηλίκωνVintage και το Beach Volley στον χώρο του Aκάνθους. Στάθηκε επίσης στην οργάνωση, στον προγραμματισμό, στον αθλητικό εξοπλισμό, στο Πασχαλινό Τουρνουά Σχολείων και στο Καλοκαιρινό Camp.

Αποσαφήνισε τη σχέση και σύνδεση του Α.Ο. Δάφνη με τον Α.Π.Ο. Δάφνη και τόνισε πως συνεχίζει την κληρονομιά που παρέλαβε με «νέο χαρακτήρα», φρέσκιες ιδέες και όραμα…

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καινοτομίες της νέας χρονιάς, στη συνεργασία ιατρικής φροντίδας με το ΠΑΡΟΝ CLUB και ευχαρίστησε τους μεγάλους και μικρούς συμπαραστάτες του συλλόγου, την εταιρία αθλητικού υλικού Sposa Sport Group – Μolten, την εταιρία αθλητικού υλικού Zakcret Sports, την εταιρία Χήτος ΑΒΕΕ – Ζαγόρι, το Πολυκατάστημα Shopping House, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής So Easy, την εταιρία πολυβιταμινών Lanes, τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «ΜΕΘΟΔΟΣ», το Αγνό Μarket meat, το αρτοζαχαροπλαστείο Bake Pastry & Coffee και το αρτοζαχαροπλαστείο Δασκαλάκης Αντώνιος.

Η συνέχεια ανήκε στον Παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικαλή. Μέσω βίντεο προβλήθηκε η καθημερινότητά του, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Κελέσης, ανέλαβε τον ρόλο του δημοσιογράφου και κάλεσε στη σκηνή τον Έλληνα αθλητή, ο οποίος με τον μοναδικό του τρόπο προσπάθησε να περάσει στις αθλήτριές μας το μήνυμά του για ΖΩΗ.

Ο Γιάννης Σεβδικαλής ο οποίος έπειτα από ένα δυστύχημα έχασε τα κάτω άκρα και κινείται με προσθετικά μέλη, έκανε μια κατάθεση ψυχής, μας μίλησε για τη ζωή του μετά το δυστύχημα, τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια, την προσπάθεια που κατέβαλε για να επανέλθει, απάντησε στις ερωτήσεις μικρών και μεγάλων και άγγιξε την ψυχή μας.

Η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου απηύθυνε στους παρευρισκόμενους χαιρετισμό και ευχές εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και έλαβε ως ενθύμιο το μπλουζάκι του καλοκαιρινού Camp. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και ομιλία από τον εκπρόσωπο της εταιρίας NOMOS Χρήστο Μαργέλη, ο οποίος αναφέρθηκε στις υποτροφίες που δίνονται σε αθλήτριες για σπουδές σε Αθλητικά Πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις των αθλητριών Ι. Κουλσούζογλου, Κ. Λεράκη, Α. Ανυφαντή, Ε. Δουκάκη, M. Πρεδάρη και Ε. Κώνστα για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με προϊόντα από το Shopping House.

Επίσης, κληρώθηκαν σε αθλήτριες πέντε υποτροφίες ενός έτους για Ξένες Γλώσσες και εκμάθηση Η/Υ προσφορά του So Easy Αγ. Δημητρίου και τρεις δωροεπιταγές του βιβλιοπωλείου Forever (Δωδεκανήσου 16- Άλιμος).

Ακολούθησαν ευχές από το προπονητικό μας επιτελείο, την Κατερίνα Φαρμάκη, τον Γιώργο Ιωάννου, την Σίσσυ Ξένου, και την Ελένη Κυριαζοπούλου.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ προσφορά των αρτοζαχαροπλαστείων Δασκαλάκης Αντώνιος και Bake Pastry & Coffee, καθώς επίσης έλαβαν αρωματικά αυτοκινήτου προσφορά της εταιρίας Ucare του κ. Ιωάννη Σταμπουλίδη.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους επίσημους, τους αθλητές, τους προπονητές, τους Γονείς και τα Μέλη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Συμπαραστάτες – Χορηγούς μας.